Probeer 5 recepten uit de wereldkeuken in 5 talen!

BRULINGUA_SEPARATOR

Probeer 5 recepten uit de wereldkeuken in 5 talen met Brulingua!


Houd je van koken en probeer je graag nieuwe gerechten met uiteenlopende smaken? Probeer dan een van de recepten die Brulingua heeft uitgekozen en oefen tegelijkertijd je leertaal!

Oefen je Frans terwijl je bouillabaisse maakt!

Bereid dit gerecht uit Frankrijk. De naam komt van het feit dat wanneer de bouillon kookt, het vuur laag moet worden gezet om de vissen te garen: ‘quand ça bout, on abaisse’ (wanneer het kookt, zet je het laag).

Hulp nodig om dit gerecht te bereiden? Ga naar de les ‘Een gerecht klaarmaken‘.

Houd je van gebak? Maak dan poffertjes en verbeter je Nederlands!

Probeer deze ‘Nederlandse minipannenkoekjes’, een van de specialiteiten van Nederland op basis van gist en boekweitmeel.

Houd je van gebak en wil je graag je woordenschat over dit onderwerp uitbreiden? Doe dan de les ‘Brood- en banketbakker’.

Oefen je Engels en maak ‘Toad in the Hole’, een soort hartige flan!

Laat je verleiden door dit klassieke Engelse gerecht met zijn aparte naam, die letterlijk vertaald ‘pad in het gat’ betekent. Het bestaat uit worstjes die in de oven worden gebakken in deeg, met daarbij groente en jus.

Kom je terug van een reis naar Engeland en wil je daarover praten met de mensen om je heen, maar ken je de woorden niet? Bereid je voor met de les ‘Over je vakantie vertellen’.

Maak vorderingen in het Spaans en probeer het recept van ‘cazuela de berenjenas’!

Proef dit vegetarische gerecht uit Argentinië, dat bestaat uit in de oven gebakken groente, vooral aubergines, met daaroverheen kaas! 

Ben je vegetariër, maar ken je de woorden niet om te vertellen over je eetgewoontes? Ga naar de les ‘Eten en drinken – Eetgewoontes’. 

Proef ‘Apfelstrudel’ en oefen je Duits!

Sluit je maaltijd zoet af met dit speciale Oostenrijkse gebak met appels, noten, amandelen, kaneel en rozijnen.

Maak dit toetje en oefen Duits met je gasten terwijl je het opeet. Leer hoe je ze verwelkomt in de les ‘Een etentje bij vrienden’. 

 

Ontdek nieuwe culinaire recepten met Brulingua terwijl je je taalvaardigheid verbetert!