🌞 Zomer – de perfecte tijd om taal te oefenen in een leuke omgeving!

BRULINGUA_SEPARATOR

6 evenementen in 6 landen voor 6 talen, deze zomer van 2023!

Er gaat niets boven profiteren van geweldige zomerevenementen om de taal te oefenen die je aan het leren bent! Eén taal, één evenement! 😉

Hét evenement voor liefhebbers van popmuziek die willen dansen en hun Engels willen oefenen! 

Het festival van Reading werd voor het eerst gehouden in 1961 en is het oudste popmuziekfestival ter wereld. Talrijke artiesten hebben al op dit festival gespeeld, zoals The Rolling Stones en Pink Floyd. Het is een uitstekende gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten! Leer de woordenschat die je nodig hebt met de les ‘Meet someone new’. 

Hét evenement voor liefhebbers van paardenrennen die hun Spaans willen oefenen!

De paardenrennen op het strand van Sanlúcar de Barrameda in Spanje is een van de oudste paardensportwedstrijden in Europa. De rennen vinden plaats gedurende drie dagen in een levendige sfeer en bij een prachtige zonsondergang. Tegelijkertijd wordt in Sanlúcar het feest van haar beschermheilige gevierd, met optochten van praalwagens en bloementapijten. 
Bekijk de grammaticales ‘De aannamen’ om op de rennen te kunnen wedden!

Hét sportevenement voor iedereen die van water en Nederlands houdt!

Skûtsjesilen is een uniek spektakel voor alle leeftijden! Het evenement vindt plaats in Friesland. Elk jaar in de zomer nemen veertien zeilboten, zogenaamde ‘skûtsjes’, het tegen elkaar op in elf regatta’s om het felbegeerde kampioenschap en een prachtige trofee, de Sulveren Skûtsje, te winnen. Spanning gegarandeerd! Oefen met de les ‘Vrije tijd en vermaak’.

Hét evenement voor alle mensen die van kunst en cultuur houden en hun Frans willen oefenen!

Het evenement ‘Voyage à Nantes‘ in Frankrijk is een festival voor hedendaagse kunst dat elke zomer wordt gehouden. Het is een actieve ervaring waarbij bezoekers de stad kunnen verkennen via een kunstroute in de open lucht met installaties, sculpturen, uitvoeringen en andere openbare kunstvormen. Ga naar de les ‘Kunst en cultuur’ om je voor te bereiden!

Hét evenement om te genieten van een unieke proeverij en je Italiaans te oefenen!

Het Festival Ardesio DiVino in Ardesio, Italië, wordt gehouden ter ere van de wijn en gastronomie van de regio Val Seriana in Lombardije. Bezoekers van het festival kunnen een brede selectie wijnen uit lokale wijngaarden proeven, culinaire demonstraties bijwonen, langs kraampjes met lokale producten slenteren en genieten van culturele activiteiten.
Tot ziens bij de les ‘Eten en drinken’!

Hét evenement voor het combineren van muziek, spiritualiteit en Portugees!

Het legendarische Boom Festival vindt om de twee jaar plaats in Idanha-a-Nova, in centraal Portugal. Het is een festival met muziek, kunst en persoonlijke ontwikkeling dat duizenden deelnemers van over de hele wereld aantrekt. Het Boom Festival onderscheidt zich door zijn eclectische sfeer en zijn door duurzaamheid gedreven filosofie om meer bewustzijn te creëren en mensen te verbinden met de natuur.
Om tijdens het festival over de natuur te kunnen praten, ga je naar de les ‘Omgeving’.