❄ Oefen je taalvaardigheden door deel te nemen aan een reeks winteractiviteiten!

BRULINGUA_SEPARATOR

7 evenementen in 7 landen in 7 talen, deze winter 2023!
Ook al blijven we in de winter graag onder de dekens met een warme chocolademelk, er zijn genoeg activiteiten om een taal te oefenen die de moeite waard zijn om buiten te ontdekken!

Oefen je Frans terwijl je van chalet naar chalet wandelt op de kerstmarkten van Straatsburg!

Stop bij de chalets op de Elzasser kerstmarkten en maak een praatje met de winkeliers om je Frans te verbeteren en je woordenschat uit te breiden met nieuwe termen en uitdrukkingen die verband houden met de kerstperiode.

 

Ga naar de les “Praat over je vakantieplannen” om je voor te bereiden op leuke discussies onder het genot van een glas glühwein.

Oefen je Duits in je beste vermomming tijdens het Keulse carnaval!

Ga op in de feestelijke sfeer van het Keulse carnaval om je Duits te oefenen. Je kunt genieten van optochten, kostuums en feesten terwijl je de cultuur opsnuift, allemaal in een geweldige sfeer.

Ga naar de les “Praten over een reis” om je reis te plannen.

Oefen je Engels door deel te nemen aan een van de bekendste oudejaarsvieringen ter wereld!

Londen verwelkomt het nieuwe jaar met entertainment, muziek en een spectaculair vuurwerk langs de rivier de Theems! Maak je Engels perfect door feestelijke gesprekken te voeren met andere nachtbrakers.

Bekijk de les “Praten over gisteravond” om je vrienden en familie te vertellen over je geweldige oudejaarsfeest.

Doe mee aan de Drie Koningen Parade in Madrid om je Spaans te oefenen!

Neem deel aan de prachtige Drie Koningen Parade in Madrid en bewonder de kleurrijke praalwagens! Verbeter je luistervaardigheid door naar de toespraken van de Drie Wijzen te luisteren en perfectioneer je Spaans door met de lokale bevolking te praten.

 

Om jezelf onder te dompelen in de Spaanse cultuur voordat je vertrekt, kies je het leertraject “Reizen“!

Ontdek het traditionele “Festa das Fogaceiras” om je Portugees te oefenen! 

Neem deel aan het Festa das Fogaceiras, een religieus feest waarbij de lokale bevolking zich in kostuums hult en ze “fogaceiras” op hun hoofd zetten. Dit festival dompelt je onder in de cultuur en taal door de ceremonies en festiviteiten.

Bekijk de les “Praten over culturele gewoonten” om te leren hoe je de verschillen tussen de culturele gewoonten van jouw land en Portugal kunt bespreken.

Combineer een artistieke ontdekkingstocht met het oefenen van je Nederlands tijdens het Amsterdam Light Festival! 

Laat je verbazen door de lichtsculpturen en unieke kunstwerken. Elk van deze creaties vertelt een verhaal, dus neem de tijd om de beschrijvingen in het Nederlands te lezen om je artistieke woordenschat uit te breiden.

Om erachter te komen wat je van de kunstwerken op het festival vindt, kun je een kijkje nemen bij de les “Kunst & Cultuur“!

Hou je van dansen en verkleden? Combineer ze met Italiaans leren tijdens het carnaval in Venetië!

Zet je mooiste maskers op en neem deel aan het beroemde carnaval van Venetië en een van de gemaskerde bals! Verbeter je Italiaans door te kletsen met de gekostumeerde deelnemers, terwijl je meer te weten komt over Venetiaanse tradities.
Het is gemakkelijk om de gekostumeerde deelnemers te leren kennen dankzij de les “Stel jezelf voor“.